L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de maig del 2023

Tavernes disposa del nou Centre Respir, una instal·lació referent per a les activitats de la gent gran de Tavernes.

 

El Centre Respir, dedicat majorment a les persones majors ja és una realitat. La habilitació de l'antic Jutjat de Pau del carrer la Barca en la nova instal·lació ha suposat una inversió aproximada de 220.000 euros, i 4 mesos d'obres en l'edifici.
 
 
 
L'objectiu és que es convertesca en un espai referent per a la gent gran ja que acollirà les activitats de Serveis Socials dirigides a este col·lectiu i també a les persones dependents i les seues famílies, que fins ara i mentre duraven les obres tenien lloc de manera oferit provisional en els locals del Braç Treballador.
 
 
 
Aquesta mateixa setmana començaran ja els tallers i activitats en el Centre Respir del carrer la Barca, després de la recepció del mobiliari i la finalització de les obres. La nova instal·lació permetrà desenvolupar un munt d’activitats com exercicis de psicomotricitat, tallers de memòria i aproximació a les noves tecnologies, cursos de formació o el propi taller Respir, que té la finalitat d’oferir unes hores de temps lliure als familiars cuidadors de persones dependents.
 
 
 
 
El Centre Respir atendrà també a persones dependents que presenten dèficits motors, sensorials i de memòria, a més de problemes per afecció amb Parkinson, Alzeimer o simplement perquè tenen una mobilitat reduïda i necessiten ajuda d’altra gent per poder desenvolupar el seu dia a dia.