L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dijous, 25 de maig del 2023

VÍDEO DE CAMPANYA 6: A Tavernes no cal cap canvi: ja hem canviat molt per a millorar. Tornar a la situació del 2011 no ho vol ningú.


 
 
Tavernes té el nivell d'endeutament més baix del segle XXI. Dels 28 milions de l'any 2011 hem baixat a 3 milions. I això es diu gestió.
 
"El canvi ja s'ha fet a Tavernes. I hem canviat a molt millor. Jo no vull tornar a la situació d'abans. I crec que vosaltres tampoc. Hem de continuar fent de Tavernes un referent en polítiques d'igualtat, de dona, ambientals, foment de l'ocupació, d'economia".