L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 20 de maig del 2023

El Camp del Vergeret ja està homologat i es podrà jugar el partit final d'ascens a la Divisió d'Honor B

 

El camp del Vergeret ha aconseguit l'homologació de la Federació Espanyola de Rugbi amb la qual cosa podrà acollir el partit de tornada de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor B, a jugar la pròxima setmana contra el CEU de Barcelona en el que serà últim partit de la temporada.

El primer partit es juga aquest cap de setmana a Barcelona, i esperem i desitgem el triomf perquè finalment l'Inter aconseguesca l'ascens.

 

 

 L'homologació ha fet necessari obtindre diversos documents (plànols, serveis..) i els tràmits corresponents en la Federació i el propi Ajuntament, propietari de les instal·lacions per jugar el partit de tornada el dissabte que ve, dia 27, a les 18 hores. El club ja té a punt l'ambulància i el metge per atendre qualsevol problema sorgit en el partit.

 Ara només cal esperar uns bon resultats i que, la temporada que ve, veiem l'equip en la Divisió d'Honor B.