L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de maig del 2023

Compromís reivindica al CEIP Alfàndec les inversions realitzades i rebutja el bulo de la dreta que "no han invertit res"



Compromís va celebrar ahir un acte informatiu en el CEIP Alfàndec on va explicar la gestió en obres i serveis realitzades en la barriada, tot i que després en el diàleg amb els assistents els temes tractats foren molt diversos. 

Les explicacions les donaren Josep Llàcer, candidat a l'alcaldia, i Encar Mifsud, la número 2 en la llista electoral. Encar Mifsud començava amb un resum de la gestió de Compromís a nivell municipal, i va posar alguns exemples per explicar com la gestió suposa en moltes ocasions "llevar-se la pell"  per aconseguir un bon resultat.


 

Els dos regidors parlaren de la situació d'on venia Compromís en el 2011, i on esta ara l'Ajuntament, de les dificultats trobades els primers anys de govern per fer esment de les situacions complexes i complicades dels darrers anys - que sembla ja s'han oblidat- amb temporal Gloria que va destrossar la platja, amb metro i mig d'arena en punts de la urbanització i edificis afectats, amb pandèmia de covid que va obligar a reestructurar tots els serveis municipals per ajudar els veïns i canviar prioritats d'actuacions i acabar amb el temporal Filomena.

 

LLàcer i Mifusud reiivindicaren el treball fet en eixos moments de dificultat, deixant clar que si algú va salvar la situació van ser els regidors de Compromís, amb el seu treball, i sempre amatents a ajudar, sense importar perills ni hores, ni defugir en cap moment la seua responsabilitat que tenien com a regidors de Tavernes.. 

Josep Llàcer va desmentir el "bulo" de la dreta local que Compromís no ha invertit res en el poble. I la millor manera era recordar les xifres d'inversió en el casc urbà i la platja, amb una quantitat sobre els 7 milions en obres de millores de carrers, voreres, accessibilitat, vial perimetral i col·lector, nous edificis com el Centre Víctor Calatayud, el Centre Respir, dedicar més de 1 milió d'euros en instal·lacions esportives, 850.000 euros en parcs i jocs infantils, gastar 1'3 milions dedicats a camins rural i equipament agrícola i 15 milions a tallers d'ocupació que han donat treball a veïns i veïnes.

 

I afegia que la major inversió va ser salvar l'economia de l'Ajuntament arruïnada per la dreta local: "Imagineu-vos el que seria Tavernes si no haguérem fet front a 28 milions de deute que ens van deixar el PP i l'hem reduït a 3 milions" indicava el candidat de Compromís, cosa que sempre s'oblida i no es parla .

Els assistents obriren un torn de preguntes on les qüestions centrals foren la falta de neteja o la falta de civisme que ho embruta tot i ho trenca tot, els problemes derivats del transport urbà al tren, on Llàcer va fer una explicació detallada de la llei, que prohibeix a l'Ajuntament disposar del servei propi per ser localitat menor de 20.000 habitants, entre altres.