L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dimecres, 24 de maig del 2023

Millora del cementeri (XII): Més de 700.000 euros en nínxols, ampliació i reparacions part antiga


Compromís porta invertits més de 700.000 euros en el cementeri.  Més que mai

Els cementeris són tan antics com la vida mateixa, i al llarg del temps han tingut sempre un fons significat cultural i històric, però també un component sanitari en ser protectors de la higiene i la salubritat pública.


 

Els cementeris tenen també un  valor testimonial i antropològic i ens expliquen ideologies, devocions, aficions plasmades en relleus escultòrics i inscripcions. Adquireixen un valor social, a banda del sentimental que tots tenim de respecte i record de les persones estimades que allí descansen.

Des d'aquests valors, Compromís ha prestat la màxima atenció al Cementeri Municipal, i ha iniciat el procés d'ampliació i millora després que anteriors governs se n'oblidaren d'aquest punt i no desenvoluparen els plans parcials que calia per poder-lo ampliar.L'ampliació iniciada per Compromís, pot agradar o no, però es una aposta de futur, una solució als problemes d’espai de 30 anys pròxims. A mes d'això, no podem oblidar les inversions en la reparació i millora de trams antics,  construcció de 438 nínxols nous, 35 columbaris, instal·lació d’un ascensor, passarel·les i escales per a millorar l’accessibilitat. 

Compromís ha estat el govern que més ha invertit en el Cementeri Municipal.