L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 15 de maig del 2023

Balanç de gestió de Compromís (IV) : Sap vosté que s'han invertit 3.928.000 en obres en la platja?

 
Nosaltres informem. Sense engany,
amb xifres i fotografies de les actuacions
El vot el decideix vosté.
.

 Inversions en la platja del poble: 3.928.000 euros. 

La pregunta: ¿Quantes obres més s'haurien fet amb els 25 milions pagats pel deute deixat pel PP en l'Ajuntament? 

Sí, molts diners d'inversió. Quan sumes i comprovés és quan veus que Compromís ha invertit més que ningú en la platja i qui ha iniciat la solució definitiva als problemes d'inundació de l'Avinguda amb la construcció del col·lector. És també Compromís qui ha executat el vial perimetral, pendent des del 2004. Mai no s'havia invertit tant en la platja com en els anys de govern de Compromís 

- Intervencions d’accessibilitat, passos de vianants i millora i remodelació del Parc Accessible del Canal i del Parc-Plaça del Rei Fahd Urbanització i del Carrer Garbí: 95.000 euros.

Dos parcs infantils remodelats, millorats i accessibles


- Urbanització de l’Escoleta i dels carrers del voltant (voreres, asfaltat): 310.000 euros.

 

Urbanització zona de l'escoleta de la platja i carrers adjacents (voreres, fanals i asfaltat)


- La 1a fase del vial i col·lector més reurbanització (voreres, aigua potable, fanals...) dels carrers Blasco Ibáñez, Pintor Segrelles, Joanot Martorell, Salvador Abril, Ribera, Juan de Juanes i Carrer del Canal està acabada. 

La 2a fase està en licitació i execució per la Generalitat dins dels plans 2023-2024. 

L'obra té un cost total de 3.500.000 milions

 

El vial perimetral i el carrer Blasco Ibañez acabats, més distintes vistes dels treballs d'enterrament del col·lector i noves canonades d'aigua potable en la zona.

 


- Els aparcaments de la platja s’han duplicat en nombre fins arribar als 36.000 metres quadrats actuals, amb un total de 14 zones d’aparcament públic i gratuït.