L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 11 de maig del 2023

4- Els candidats de Compromís a les eleccions municipals 2023: 15 i 16

 



Candidats i candidates de Compromís a les eleccions municipals 2023.

Números 15 i 16 de la llista electoral

Isabel Chover. numero 15. Metgessa. "La pandèmia ens ha posat en el centre del debat la importància de la salut, la física i la mental. Tavernes és una ciutat saludable, no només per estar envoltada d'un medi ambient excepcional, sinó també perquè posem en el centre de les polítiques la salut de la ciutadania".

Alba Fayos, número 16. Administrativa. "La gent jove hem de lluitar contra el paternalisme i la condescendència que rebem als mitjans de comunicació i de part de la societat. Però hem demostrat que estem ben preparats i formats per lluitar per un món més just i sostenible. No només volen un futur millor, si no que també fem tot el possible per proposar un present millor"