L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 24 de maig del 2023

VÍDEO DE CAMPANYA 3: Josep Llàcer : "Compromís no depén de ningú, i defensarà fins on calga els interessos dels veïns i de la nostra platja".

 

El Ministeri construeix esculls submergits en Almenara, Dénia o Tenerife, entre molts altres llocs, però no els volen per protegir la platja de la Goleta. 

Josep Llàcer denuncia en el míting central la incongruència del govern del PSOE, aixi com el rebuig del PSOE local al projecte dels catedràtics de la Universitat Politècnica: "Compromís no depén de ningú, i defensarà fins on calga els interessos dels veïns i veïnes de Tavernes". 

Compromís s'ha mostrat sempre en contra de la nova delimitació marítimo-terrestre perquè perjudica les propietats i habitatges dels vallers i valleres.