L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 27 de maig del 2023

Avui s'ha celebrat la XI edició de la Lliga Intermunicipal de Basquet 2022-2023

 
Avui ha tingut lloc la "XII edició de la Lliga Intermunicipal de Basquet" que organitza el CB Tavernes amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes que ha reunit en el Poliesportiu Municipal sobre els 400 participants amb més de 40 partits  i vora 30 equips participants, de poblacions provinent de la Safor-Valldigna i de les comarques veïnes. Les categories participants han estat prebenjamí, benjamí i aleví, amb equipa que han estat jugant tot l'any i avui es jugava sense tindre en compte els resultat.
 


 
Membres del consistori valler han acudit a l'esdeveniment on han pogut vore com els 400 xiquets i xiquetes practicants del basquet han participat en els partits on s'ha de destacar l'esforç i interés dels clubs i el treball de promoció que efectuen entre els mes menuts, una faceta on a més l'esportiva cal destacar-hi l'harmonia, la companyonia i l'esportivitat que sol haver-hi de sempre en la competició. 
 
 
 
 
I com no gaudir d'una competició on tots els clubs participants han demostrat la seua esportivitat i s'ha pogut vore grans partits, emocionants, amb marcadors ben ajustats, però on ha estat evident progressió que han fet tots els xiquets i xiquetes al llarg de la temporada.

Els equips del CB Tavernes