L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dilluns, 22 de maig del 2023

Ajornada la "Trobada de Pilota a l'Escola 2023" anunciada demà al Poliesportiu de Tavernes


La Trobada de Pilota a l’Escola de 2023, una jornada dedicada a la pilota valenciana i que estava anunciada per a demà dimarts, dia 23, al Poliesportiu de Tavernes s'ha ajornat davant del risc de pluges per una DANA.

Aquesta activitat estava programada dins del programa que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana organitza a través de la Direcció General de l’Esport per alumnes de Primària i comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La participació prevista era de més de 800 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de la Safor, la Ribera Alta i la Marina Alta.