L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de maig del 2023

Creu Roja iniciarà dissabte el servei de Salvament i Socorrisme. Avui s'han celebrat les proves del treballadors/es


La Creu Roja de Tavernes ha efectuat avui les proves físiques, pràctiques i teòriques, de selecció dels futurs treballadors i treballadores que estaran al capdavant del Servei de Socorrisme aquest pròxim estiu a les platges de Tavernes.
 
 
 
Cal recordar que l'empresa concessionària del servei va fer fallida i, va abandonar el servei a escasses setmanes de l'inici de l'estiu. L'Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Públics, que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola, va haver d'actuar amb celeritat i gestionar un nou servei. 
 
 
 
Fa unes setmanes es va arribar a una acord amb Creu Roja Tavernes perquè l'ONG preste aquest estiu el servei de salvament i socorrisme la Goleta i la genèrica platja de Tavernes. 
 
Creu Roja de Tavernes va donar a conéixer l’oferta d’ocupació per a cobrir un total de 32 places per a l'estiu i els interessats/interessades han realitzat avui, com hem dit, les proves i pràctiques per a la contractació en els diferents llocs de treball oferits: socorristes, tècnic/a Emergències Sanitàries (TES), socorristes bany adaptat, patró d’embarcació i auxiliar de  bany adaptat. El pròxim dissabte comença el servei.
 
 

La Creu Roja Tavernes en el seu facebook agraeix a l'Ajuntament de Tavernes, Creu Roja Gandia i a tota la gent de socors i emergències de València per desplegar tots els recursos per poder dur a terme les proves, així com els voluntaris que hi han col·laborat.
 
Fotografies del Facebook de Creu Roja Tavernes