L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de maig del 2023

RECORDA: Avui dimecres a les 19'30 hores tens una cita amb el Tavernes de la igualtat i femenista

 

 
Tavernes de la Vallfeminista,  la ciutat de la igualtat, de l'empoderament de la dona per construir una societat igualitària, la ciutat que facilita a les dones conquerir drets i espais que li han estat negats al llarg de la història. 
 
Tavernes de la Vallfeminista, la ciutat capdavantera en polítiques per corregir situacions de desigualtat de les dones, en promoure l’enfortiment de la dona i la participació activa i efectiva en la planificació i gestió de les polítiques que regeixen les seues vides.
 
Avui dimecres, dia 17, a les 19'30 hores, plaça del Poliesportiu.... per fer que a Tavernes tots els dies siguen el 8-M.