L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 21 de maig del 2023

8 - Els candidats de Compromís a les eleccions municipals 2023: 7 i 8

 

 

Candidats i candidates de Compromís a les eleccions municipals 2023.

Números 7 i 8 de la llista electoral

Laura Clar, número 7. Treballadora sector servei. A Tavernes tenim el privilegi de tindre de tot: muntanya, horta, riu i també la nostra estimada mar. I com a bons enamorats i enamorades de la Mediterrània anem a seguir invertint a la platja i reivindicant on calga per a solucionar les seues problemàtiques. Laura Clar té una passió i una estima gegants a la nostra terra, és una vallera de cap a peus i sumarà molta lluita per seguir aconseguint èxits i fites per a Tavernes.

Joane Santos Juanes, número 8. Agricultor.  Cuidar la terra és obtindre fruits d'ella i és cuidar-nos. Som un partit de llauradores i llauradors, i amb molt d'orgull! Portem molts anys treballant en eixa direcció i anem a continuar millorant la vida i les condicions de faena de les nostres agricultores i agricultors i la relació ciutat-camp / camp-ciutat.  Amb Juane tenim assegurat que anem en la bona direcció. Ningú millor que ell per guiar-nos en estes qüestions. Tot un luxe tindre't amb nosaltres. Endavant!