L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

dimecres, 24 de maig del 2023

VÍDEO DE CAMPANYA 4: "Sóc de treballar, no de fer-me fotos. De treballar i presentar els millors resultats. No em naix fer-me fotos, tinc eixe defecte"

 


Josep Llàcer, un polític honest, que al míting de Compromís se sincerava davant 500 persones i amb el cor a la mà, afirmava que no és capaç d'anar als llocs, posar-se al mig per voler ser el protagonista i fer-se les fotos. 

Josep Llàcer es confessava tal com és i reconeixia que per a ell és important treballar, fer la tasca i presentar els millors resultats en acabar, sempre en benefici de Tavernes. Josep Llàcer és treball i responsabilitat. Ja ho va dir Jordi Joan quan el presentava: una bona persona, un gran gestor i un gran coneixedor de l'Ajuntament.