L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 18 de maig del 2023

El regidor de Foment visita les obres de l'adequació perimetral del Skatepark de la platja. VÍDEO DELS TREBALLS

 
El regidor de Foment, Josep Llàcer, de qui depenen les activitats del taller d'ocupació "Millorem Tavernes V" ha visitat les obres que actualment executa el taller en el Skatepark de la platja i consistents entre els diversos treballs que s'executen l’adequació perimetral de la zona esportiva ubicada en Parc del Nord, a la Platja de la Goleta de Tavernes.
 
 L'alumnat, tal com es pot vore en el vídeo, combina en el treball l’obra i la jardineria, després de l'aportació  d’arena per igualar el terreny i rebaixar els pendents de la instal·lació esportiva del Skatepark. També es treballa en la col·locació de voreres, paviments i petits marges de pedra viva.
 

 
 
Les activitats es desenvolupen en el marc del taller d'ocupació "Millorem Tavernes V" de la qual es responsable l'àrea de Foment Local que dirigeix Josep Llàcer,  de Compromís, i que representa una inversió sobre els 800.000 euros.