L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 24 de maig del 2023

Llàcer confirma la instal·lació d'un supermercat, una rotonda en el carrer Portalet i les obres de millora del CEIP Sant Miquel en Cantalot-Cambro

 

Acte de Compromís en la barriada de Cantalot, que es va traslladar al patí del CEIP Sant Miquel per l'amenaça de pluja i que, finalment es va haver de celebrar en una de les sales del centre en començar a ploure.

El candidat de Compromís, Josep Llàcer, va fer una repassada general als assumptes de la barriada, i en parlar dels serveis que calien, va indicar que, com  a regidor d'Urbanisme, ja havia firmat la demolició de dos grans naus de l'antiga fàbrica Giner, on s'instal·lara un gran supermercat.

 

Un tema abordat va ser la situació de la remodelació del CEIP Sant Miquel, unes obres que es troben en licitació de la redacció del projecte i que tindran un cost de 4'5 milions, així com es va parlar de tota la planificació del trasllat de l'alumnat al Parc del Cantalot en aules prefabricades mentre duren les obres.

El candidat de Compromís va reivindicar les obres i millores dutes a cap en el centre, entre elles l'establiment de la classe de 2 anys, així com haver iniciat el Pla Edificant pel Sant Miquel, donant-li prioritat als altres centres. 

 

 

Josep Llacer va assenyalar les inversions en obres realitzades en la barriada per millorar l'accessibilitat, les voreres, els carrers i sobre tot, canviar les antigues canonades d'amiant per altres noves, segons la normativa actual. Ací va nomenar tots i cadascun dels carrers i encreuament que s'havien beneficiat d'aquestes actuacions

També va reivindicar com a obra de Compromís la potenciació del barri amb zones d'esbargiment per als veïns, recordant que el Parc del Cantalot el va executar Compromís quan duia anys i anys de projecte de l'anterior govern del PP sense executar, així com també va negociar amb en la Sareb la cessió del solar on Compromís ha construït el Parc del Cambro, una de les zones més singulars de la barriada.

 

 

Precisament i sobre la Sareb va assenyalar que un conveni que ja hi ha firmat amb la Generalitat de 3 milions permetrà comprar uns solars i instal·lar un centre polivent, que serà Centre de Dia per a majors i habitatges socials per a dones víctimes de violència de gènere a més pisos tutelats per a joves.

Finalment Llàcer va informar de la rotonda que ja esta aprovada en l'encreuament del carrer Portalet i la carretera a Alzira, que facilitar l'accés a l'IES Valldigna i a la zona industrial del Polígon el Pla.