L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 15 de maig del 2023

El valler Ramon Àlvarez es proclama subcampió d'Espanya de Marxa Nòrdica, a Azagra (Navarra).



El valler Ramon Àlvarez ha aconseguit el subcampionat d'Espanya i subcampió de la Copa d'España Iberdrola de Marxa Nòrdica, en fer un crono d'1h 30min 38 seg. en la cursa organitzada per la Secció de Marxa Nòrdica "Pablo Ariza" del Club de Muntanya Peña Azagresa i la FEDME i en la qual van participar-hi 240 esportistes federats a nivell nacional.

 



 Pedro Romero, del Club Azagra, es va alçar ahir en la seua pròpia casa com a guanyador després de recórrer els 16 quilòmetres de la prova que van discórrer pel regadiu i l'erm  (cinc voltes a un circuit de 3,2 quilòmetres) en un temps d'1 h 26min 24seg. 

 


El campió, com se sol dir "corria a casa" i va fer valdre el perfecte coneixement del terreny per on passava a més de rebre els ànims de tota la família i veïns amb pancartes i cartells, i afirmava al final de la cursa "que havia rebut ànims i m'han portat en volandas; és impossible no marxar bé a casa”.

La nostra enhorabona a Ramon Àlvarez per eixa cursa i el subcampionat.