L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de maig del 2023

Carta a Josep Llàcer, regidor i candidat de Compromís en les passades eleccions

 

Sr. Candidat de Compromís i benvolgut amic:

Els designis del poble, com els del Senyor, són inescrutables. I més encara incomprensibles. almenys per a nosaltres.

Ja ho veu vostè com, davant els 12 anys de vacances del PP en els temes i problemes de Tavernes, i uns altres semblants del PSOE,  a vostè i a l'equip que s’han llevat la pell i han treballat per Tavernes com pocs han fet, no els  han reconegut molt, ben poc de la tasca feta.

Lamentem, de tot cor, que els vallers i valleres no li hem reconegut el benefici dels vora 15 milions dedicats a tallers d’ocupació, que han donat treball i uns estudis a centenars de persones. Uns diners subvencionats i aconseguits gràcies al seu treball, esforç i gestions.

Com lamentem que no li han reconegut eixe Camí Natural del Trenet que diàriament es passejat per centenar de ciutadans o que gràcies a vostè tenim ara un Centre Víctor Calatayud, amb classes per a escola infantil per als nostres fills o ara d’EPA, Escola d’Arts Plàstiques i Taller d’Ocupació.

I ho hem de dir: Tavernes tampoc no li ha valorat que, vosté i el seu equip començaren amb un Ajuntament endeutat fins a les celles, però la seua bona gestió i la de Compromís aconseguia invertir milions i milions en la regidoria d’Obres i millorava carrers i voreres del poble mentre rebaixen deute, o aconseguia construir un vial en la platja paralitzat des del 2004 i un col·lector de la platja. Són algunes obres executades per vostè des de la regidoria d’Obres, perquè si les diguem totes  amb detall (electrificar el Golfo, millorar el Pla, impulsar la ronda del poble.... ) omplim un parell de fulls.

Ja veu, ha primat més les critiques i falses acusacions d’aquells que no han fet res per Tavernes en anys, i que quan governaren ens deixaren l’Ajuntament de la ciutat en la ruïna econòmica. I no anem a entrar massa en detalls d’economia. S’han explicat  moltes vegades: vostè i el seu partit han deixat un Ajuntament sanejat i on ara es possible invertir en benefici de tots.

I ho hem de dir: hem estat ingrats quan tampoc no li hem reconegut que, com a regidor d’Esports, va entapissar de gespa artificial el camp 7 del Vergeret, posava nova il·luminació, o canviava el sistema de calefacció de les instal·lacions esportives, o millorava i transformava els vestidors de la piscina d’estiu, entre altres inversions fins a sumar més d’1 milió d’euros.

O quan des de la regidora de Turisme i responsable de Festivals escampava el nom de Tavernes per tot arreu del territori estatal i la nostra gastronomia era donada a conèixer i apreciada en FITUR i posada en valor en els concursos amb presència dels millors cuiners valencians d’arrossos.

Ací en contra vostè ha primat més la falta de respecte amb comparacions odioses (si la simpatia, si el somriure Profident...)  sense valorar en res les seues qualitats de bon governant, bon gestor i millor treballador. Inclús han mesclat familiars amb una falta total de respecte i educació, quan són mereixedors de tot un reconeixement per una vida de treball dedicada als fills, a oferir-los una bona educació i formació. A vostè a sa casa li han ensenyat uns valors i qualitats humanes que ells demostraven no tindre. Ja li ho va dir Jordi Juan en el míting: vostè es sobre tot una bona persona. I nosaltres ho ratifiquem.

Una bona persona sempre preocupada per Tavernes, pel poble i la seua platja, sempre disposat a anar on fora, Madrid o València, per exigir solucions a la falta d’arena, o per reclamar eixa defensa d’esculls que tant ens cal per a les platges, on tampoc li han votat.  Un treball de formigueta, constant, sense parar, sense necessitat de fer-se fotos en cada moment.

Tavernes ha estat injusta amb vosté i el seu equip, però sàpiga, senyor candidat, senyor Llàcer que els que el coneixem, l’apreciem i l’estimem, com a persona i com a gestor, com a ciutadà preocupat i ocupat pels temes de Tavernes, sàpiga que sempre ens tindrà al seu costat.

 

 Les opinions expressades són nostres i de ningú més