L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de maig del 2023

Una flor no fa la primavera, ni dos, ni tres flors...


El ara candidat número 6 del PP i fins fa poc regidor portaveu de Ciudadanos ha criticat que alguns passos de vianants de Marjaletes quan arriben a la vorera est, no són accessibles. I és cert, però... ¿caldrà recordar-li que eixa "vorera" és realment un tram de la via verda "Camí Natural del trenet Carcaixent-Tavernes"? Es pot llegir en diversos llocs en el paviment. .
 
Un tram de la via verda impulsada  pel govern de Compromís i on Josep Llàcer, regidor d'Obres,  ha aconseguit estalviar ni més ni menys que mig milió d'euros perquè el cost no l'ha pagat Tavernes: l'ha pagat el Ministeri.

 

 

Ens hauria agradat que - en positiu- haguera dit també que Compromís ha modificat i millorat uns 136 passos accessibles, uns passos de vianants que el seu partit d'adopció, el PP, va executar completament inaccessibles en el poble i platja quan era govern. Això de la palla en l'ull d'altri, i la biga en el propi.... 
 
Li publiquem algunes fotografies de les actuacions de Compromís en obres d'accessibilitat, algunes per cert obra del taller d'ocupació.




Queden passos per millorar a Tavernes. El PP en va deixar tants i tants d’inaccessibles per tot arreu, amb “bordillos” molts alts i massa vegades al límit de vorera, que cal temps per solucionar-los tots.

 



Al final són 136 passos de vianants millorats? Perquè igual ens n'hem equivocat o ens n'hem deixat alguns per comptar i en són més. Com que té experiència adquirida en comptar fanals, pot usar la relació de carrers del final, recórrer poble i platja i confirmar-ho. 
 
 
 
 
 
 
 
I molt bé eixa preocupació pels passos de vianant. Un poc tard, però bé està que canvie de paréixer respecte a l'opinió que tenia fa uns anys, el 2018, quan abans de canviar de jaqueta i era portaveu de Ciudadanos, va criticar que Compromís millorara l'accessibilitat dels passos de la Plaça del Prado, al costat del Centre de Salud.
 
 
 
 


 

Li deixem la relació per zones dels carrers on Compromís ha actuat en accessibilitat per si vol fer una passejada i anar sumant passos i millores:

 Alta: Carrer Calvari, Travessera Sant Benet, Corralot, Divina Aurora i adjacents, Buenos Aires, Sant Joan Baptista, Sant Benet, Sant Roc, Sant Josep, Sant Pere i Papa Joan XXII.

Centre: Carrer Mitja Galta, La Barca, la Mar, Mare de Déu dels Desemparats, plaça dels Sequers i voltants (Mestre Serrano, Monestir, Sant Antoni, Alcalde Vicente Gómez, 25 d'Abril)

Baixa: Plaça del Prado, Plaça d'Espanya i accessos al CEIP Alfàndec, Poliesportiu i Vergeret (carrers Mestre Sansaloni, Rei Jaume I, Lluís Vives, Gandia, Cister, Joaquín Verdú, Ràfol, la Granata).

Platja: Plaça del Rei Fahd Urbanització, Carrer Garbí, l’Escoleta i carrers del voltant i en la zona del col·lector els carrers Blasco Ibáñez, Pintor Segrelles, Joanot Martorell, Salvador Abril, Ribera, Juan de Juanes i Carrer del Canal.