L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dissabte, 13 de maig del 2023

ACTUALITZACIÓ: 25a Volta Cicloturística a la Valldigna: Informació i vídeo de l'eixida

  

Aquest matí, a les 10, s'ha donat l'eixida de la volta Volta Cicloturística a la Valldigna, en una jornada de bon sol i que sembla com si l'oratge, amenaçador de pluja aquesta nit, s'ha volgut unir a la festa del 25 aniversari de l'activitat esportiva. 
 
Una activitat que organitza l'Ajuntament de Tavernes i que, una vegada més amb la col·laboració dels ajuntaments de Simat i Benifairó,  Creu Roja, Protecció Civil, Grup Escolta La Valldigna, Grup Escolta L’Ombria, Juniors Tavernes, l'empresa Murciano i Cesar Sports. Sense oblidar la tasca que efectuen els monitors de les activitats extraesportives municipals, sempre a l'aguait de qualsevol problema perquè tots isca bé.
 

 
 
 
A partir de les 9’30 del matí ja es veia molt bona l'activitat en la Plaça Major, lloc de concentració i eixida de la volta, amb molts dels participants que s’inscrivien i rebien una samarreta per participar-hi. També cal ressaltar la presència de molts menuts, acompanyats dels pares o familiars més grans.
 
 

 
A les 10 del matí,  s'ha tallat la cinta simbòlica que donava pas a tots els ciclistes participants per iniciar la passejada cicloturística no competitiva que els portava a Benifairó on s'esmorza i després de visita a Simat.
 


 
Una passejada que servirà perquè els menuts descobreixen nous paisatges de la Valldigna i tots plegats, menuts i majors, tindre el gaudi de viure un dia de contacte amb la natura i practicar un esport com la bicicleta, saludable i ecològic. A més, com hem dit ha ajudat, i fins ara tenim un dia de bon sol i bon bona temperatura.
 
El programa de la Volta Cicloturística s'ha acomplit. A l'hora prevista els ciclistes han arribat a la Plaça del Poliesportiu, on estava anunciada després d'haver passat una joiosa i esportiva jornada. Us oferim unes fotos de l'arribada i de la visita a Simat.
 
En total han estat sobre els 150 els participants i cal esmentar i agrair el treball efectuat per la Guàrdia Civil de Trànsit que ha estat vigilant i dirigint el camí dels ciclistes durant tot el matí per tal de facilitat la seguretat dels participants.