L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

diumenge, 21 de maig del 2023

Centenars d'alumnes dels sis centres educatius participen en les "Jornades Esportives a la Valldigna"Els sis centres educatius de Tavernes (públics i concertats) han realitzar unes "Jornades Esportives a la Valldigna" organitzades pel professorat d'Educació Física dels centres, tres dies de convivència, interacció, esport i diversió per a l'alumnat que ha gaudit de valent. 
 
 
 
 
La regidora d'Educació, Fina Vercher, va fer lliurament a cada centre educatiu d'un lot de material esportiu per a emprar en les classes d'Educació Física, i alhora ha agraït als centres  i professorat l'organització d'aquestes jornades. "A més de l'apartat esportiu i que els xiquets i xiquetes s'ho han passat d'allò més bé, han estat uns dies on la convivència entre l'alumnat dels centres ha estat molt positiva, també perquè les jornades han permés aprofundir l'amistat i coneixenca entre alumnes dels diversos centres".
 
 
 
 
 
Han estat tres dies en les quals centenars d'alumnes de tots els cursos d'Educació Primaria s'han reunit a les instal·lacions municipals del Camp del Vergeret per tal de practicar esport tots plegats i promoure hàbits de vida saludable.