L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dissabte, 13 de maig del 2023

El Inter B de rugbi és el campió de la tercera autonòmicaEl Inter B de rugbi s'ha proclamat brilla campió de la tercera autonòmica en vèncer avui a l'Alcoi en partit disputat a Alzira per un resultat d'aquells que no se solen donar: 50-49, un sol punt que dóna testimoni del que ha estat d'igualat i disputat el partit.

 Emoció, molta emoció per tal com anava el resultat i les alternatives continues i un partit d'aquells que com se sol dir "fan afecció". En acabar el partit alegria desbordada i molta felicitat en aconseguir el campionat en una campanya que ha estat molt disputada.

La nostra enhorabona.