L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de maig del 2023

Compromís fa balanç (I): Inversió de 1.245.833 en obres en la part alta de Tavernes


 

Nosaltres informem. Sense engany,
amb xifres i fotografies de les actuacions
El vot el decideix vosté.

 

Relació dobres en la zona alta: 1.245.833 euros

S'han invertit eixos diners, però la pregunta és: ¿Quantes obres més s'haurien fet amb els 25 milions que Compromís ha hagut de pagar pel deute del PP en l'Ajuntament? 

(Nota: En les obres executades no  s'han quantificat ni inclós els treballs d'accessibilitat executats pels tallers d'ocupació "Millorem Tavernes"). 

 
 
Compromís ha invertit un total superior a 1'2 milions en obres i millores de tot tipus en les barriades altes de Tavernes. Amb el pas del temps, massa vegades es perd la visió global de la faena feta.
 
Les xifres i algunes de les fotografies confirmen que és fals i un engany a la població dir que no s'ha invertit res en la part alta, quan les obres executades diuen que Compromís allí ha invertit més que qualsevol altre govern municipal havia invertit.

 

- Parc de Cantalot ( Obres, instal·lacions i riscos geològics): 220.000 euros 

 

- Reurbanització replaceta del Tio Julio i jocs infantils: 90.000 euro

- Rehabilitació del quiosc de la replaceta Tio Julio: 3.000 euros



 

- Accessibilitat i millora dels carrers Calvari, Travessera Sant Benet i Corralot: 133.000 euros.

 


 

- Millora dels  carrer Divina Aurora i Adjacents. Millora accessibilitat i passos de vianants (Buenos Aires, Sant Joan Baptista, Sant Benet, Sant Roc, Sant Josep, Sant Pere i Papa Joan XXII): 152.000 euros


 


 - Reurbanització al final del carrer Calvari: voreres, accessibilitat i canvi de proveïment daigua potable: 100.000 euros.

 

 

  

- Reurbanització del carrer Sant Roc-Immaculada 150.000 euros

 

 

Pendent d'execució: carrer Sant Lluís: 307.833 euros