L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dimecres, 10 de maig del 2023

Queden només uns dies perquè els xiquets i xiquetes gaudeixen dels jocs del nou parc del Molló


Les obres de la nova zona de jocs infantil en el "Parc del Molló" de la platja de Tavernes entren en la fase final amb la col·locació del paviment de cautxú que serveix de seguretat i evita colps als menuts, una tasca que s'estava duent a cap avui mateix.
 
Els dos jocs principals, un amb forma de torre i un segon representa un vaixell, ja estan enllestit. Els xiquets i xiquetes hauran de pujar a la torre o al vaixell i deixar-se caure pel tobogan de cadascun, un en forma de tub i l'altre en forma de canal com es veu a les fotografies. La zona de jocs es complementa amb jocs individuals al voltant. 


 
Tots els jocs, com es preceptiu per llei, reuneixen totes i cadascuna de les normes de seguretat de les instal·lacions infantils muntades per l'Ajuntament i estan homologats. L'empresa local "Cespyser 2013 SL" és la subministradora i executora del nou parc després de guanyar el concurs de licitació, que suposa una inversió de més de 56.000 euros a l'Ajuntament.
 
 
 
 
El regidor d'Obres i Urbanisme i candidat de Compromís, Josep Llacer, ha indicat que tal com havien indicat, aquesta nova zona de jocs estaria en ús abans de l'estiu, i ara ja es qüestió de dies. El regidor ha assenyalat que tota la plaça gaudira de plantació d'arbres al voltant, completant els existents, per tal de millorar la zona d'ombra. "El resultat final volem que siga un espai atractiu per als xiquets i xiquetes  i complemente el parc de parc de cal·listènia, la tirolina i el parc caní ja existents en aquesta zona nord de la platja".
 
La nova zona de llocs infantils s'ubica en una placeta del Parc del Molló i ve a sumar-se a tot el conjunt de parcs (Parc del Cambro, Parc del Cantalot, Parc Accessible del Canal) i zones de joc de nova construcció o de millora de les existent (Lepanto, Plaça d'Espanya, Passeig, Passeig de Colom, etc) que ha instal·lat el govern de Compromís els darrers anys.