L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dilluns, 8 de maig del 2023

Millora dels senyals viaris horitzontals amb la pintura dels passos de vianants. Avui: la zona Passeig Lepant i adjacents

 

Els operaris de la Brigada Municipal de la regidoria de Serveis Públics de l'Ajuntament, que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola estan procedint des de fa dies al repàs general i millora dels senyals viaris de circulació del casc urbà i platja. 

Els  operaris actuen en aquells punts i llocs que els indiquen els agents de la Policia Local de la regidoria de Seguretat Ciutadana, que dirigeix el regidor Josep Llàcer, amb la qual cosa s'esta fent una tasca de col·laboració entre les dues regidories.

L'objectiu és millorar la seguretat del trànsit viari de vehicles i de vianants, per a la qual s'està procedint a repintar molts dels passos de vianants, ja prou esborrats, i altres punts marcats pels agents. Avui s'esta actuant en la zona del Passeig de Lepant i adjacents, molt transitada per vehicles i veïnat, donat que s'hi troba la Falla La Via, una farmàcia, la zona de jocs infantils del Passeig Lepant i servir d'accés a la Casa de la Cultura, Biblioteca i Polígon del Pla. 



La mesura ha estat molt ben acollida pels veïns que al llarg del matí han estat observant la faena, realitzada pels operaris amb l'ús de plantilles i del compressor de propietat municipal, comprat per a executar aquests treballs.