L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.019
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.550

dilluns, 8 de maig del 2023

El regidor d'Obres Públiques, Josep Llàcer, visita les obres de la nova rotonda de la platja que entra en fase d'acabament



El regidor responsable d'Obres Públiques i candidat de Compromís a l'alcaldia, Josep Llàcer, ha visitat les obres de la nova rotonda d'enllaç entre el Camí Reial (la comarcal CV-605 a Cullera) i el Camí de la Ratlla. La visita del regidor s'ha efectuat davant l'anunci de que les obres han entrat en la fase final ipoden estar acabades en les pròximes setmanes i per tal de comprovar les noves condicions de seguretat vial que ofereix aquesta nova rotonda.

 

 


Josep Llacer s'ha mostrat molt satisfet perquè “la rotonda estarà acabada abans de l’estiu i amb ella millorarem l’accessibilitat a la platja i la seguretat en un punt perillós on diàriament passen 4.000 vehicles. Les gestions dutes a cap els últims anys per l’àrea d’Urbanisme i Obres Públiques del govern de Compromís de Tavernes amb la Diputació de València per fi seran una realitat en les pròximes setmanes”.

La nova glorieta que constitueix la rotonda ha significat una inversió pròxima als 573.000 euros per part de l’àrea d’Infraestructures de la Diputació de València i millorarà notablement la visibilitat i la seguretat viària de l’accés a la platja de la Goleta, com a remarcat el candidat de Compromís.

 

 


Sr. Llàcer, pot estat content i satisfet, el mèrit per a qui s'ho ha treballat, encara que els de sempre no li ho reconeixeran, ni ho comentaran en les xarxes.

Efectivament, Josep Llàcer pot estar content i satisfet en vore com les gestions que iniciaren l'aleshores alcalde Jordi Joan i ell mateix, permeteren a partir del 2015, amb un govern en Diputació Compromís-PSOE desencallar un projecte que portava esperant des del 1980, i que els governs anteriors no van dur a cap quan la urbanització de la Goleta.

A partir del 2015 els tràmits es van accelerar i com ja hem explicat en altres ocasions, s'han hagut de superar dificultats i tràmits complexos davant de la Confederació, informe d'impacte mediambiental, iniciar les expropiacions de terrenys i obtindre'ls i, després, redactar, aprovar, licitar, adjudicar i finalment, que es el moment actual i ja acabant, executar la rotonda.

 


Ací va començar tot en el 2015-2019:  reunió de Jordi Joan i Josep Llàcer amb el diputat de carreteres.

"Esforços, gestions, treballs per millorar Tavernes i que han valgut la pena perquè gaudirem de més seguretat i accessos millors" és el comentari que en algunes ocasions ha fet el regidor Josep Llàcer, implicat des del primer moment en el projecte que ara ja veu la llum final.
 
La rotonda, com permeten apreciar les fotografies, té 30 metres de radi exterior i es contempla l'ampliació de la plataforma actual dels ramals d'accés de la CV-605, amb vorals de mig metre i bermes de 0,75 metres. 
 
També s’han tingut en compte les millores en els accessos directes a propietats i camins agrícoles des del Camí Reial, que disposaran de nous ramals per a reduir la perillositat, s’eliminaran els girs a l'esquerra, es reforçarà la protecció dels accessos directes i s’evitaran els enlluernaments de l’encreuament actual en T.