L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dissabte, 6 de maig del 2023

Compromís presenta els alcaldables de la Safor-Valldigna en un acte a Gandia amb participació de Joan Baldoví

 

Avui ha tingut lloc a Gandia l'acte de presentació dels caps de llista de les candidatures que presenta Compromís a les eleccions municipals del del dia 28M. L'acte ha comptat amb la presència del candidat de Compromís a la Generalitat, Joan Baldoví, i del candidat a l'alcaldia per Tavernes, Josep Llàcer, amb una ampla presència dels membres de la llista electoral i del col·lectiu valler. 




 

Joan Baldoví, que ha estat comentant alguns aspectes de la pròxima campanya amb Josep Llàcer, ha animat als candidats vallers a no defallir en una campanya on serà Compromís el partit a batre a Tavernes i avisava que tant el PSOE com el PP faran tot el possible i amb tots els recursos perquè Compromís no revalide l'alcaldia. 





El candidat a la Generalitat i actual diputat al Congres Joan Baldoví, ha participat en aquest acte de precampanya, en el qual ha incidit el el lema de campanya: el treball per "tot el que importa" amb l'objectiu de continuar les polítiques de progrés que han impregnat la política valenciana amb el Govern del Botànic.




 

Joan Baldoví ha estat clar: "no feu cas de les enquestes que diuen que Compromís perd força en el País Valencià. No és el que ens transmet la gent i el recolzament que estem tenint. Anem a superar passades eleccions i a obtenir el millor resultat que mai".