L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

diumenge, 7 de maig del 2023

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: No és cap bulo! És veritat que Tavernes ha obtingut dues banderes blaves i un sender blau!!!

 

 

És veritat i no cap bulo. Tavernes ha obtingut un any més dues banderes blaves i un sender blau. És un premi constant de fa  10 anys al bon treball en banderes blaves als qual cal sumar que són vuit els que aconsegueix el guardó del “sender blau” en la “Ruta dels sentits”.

Uns guardons aconseguits amb treball, amb esforç, amb l'interés de fer bé les coses.. Aconseguits malgrat la falta d’arena, de solucions per regenerar i conservar les platges, etc... Un any més un bon treball de la Regidoria de Serveis Públics, de la brigada municipal, dels tècnics i funcionaris, de tots aquells que han posat el seu granet d’arena per fer possible obtindre dues banderes blaves i un sender blau. Gràcies a tots. Un excel·lent treball.

La noticia és ben positiva en el temps que corren, i més quan el turisme a Tavernes està sota mínims. Les banderes blaves tenen indubtablement més valor quan a Tavernes l'oferta turística i d'oci a la platja és ben poca, per no dir-ne cap. Tot s'ho emporta Gandia i Cullera, i fins i tot Xeraco. I allí se'n van molts dels possibles estiuejants de Tavernes.

Per sort ens queden els festivals (Cançons a la mar, SonaBaixet, Desllunat, Sete sois Sete Luas... algun festival de la banda...), els que ha pogut salvar "contra viento y marea" i alguna que altra multa, Josep Llàcer, responsable de Festivals. El regidor que damunt ha hagut de patir campanyes personals en la seua contra i també en contra dels festivals anunciats a Tavernes, que finalment se n'han anat i se celebren a Cullera i Gandia, ciutats on no governa Compromís. 


 

Les banderes blaves s'han convertit en l'únic reclam que tenim, en el millor testimoni que, gràcies al treball de Serveis Publics, continuem oferint al visitant bona qualitat a l’arena i a l’aigua de bany, disposem de bons serveis i acomplim l’obligació de potenciar la millora mediambiental i la conscienciació a la ciutadania. Gràcies al  bon treball de Noe Alberola des de Serveis Públics. Es vulga o no.

Un èxit de la regidoria de Compromís, i potser per això i en contra del benefici que representa no s'ha dit les dues banderes en les xarxes dels grans partits locals. No s'ha dit res, i hi ha qui pensa si això de les dues banderes blaves no és un buló o un invent més que una realitat.

Mentre tantes poblacions desitgen el guardó bandera blava, ací a Tavernes ha estat un silenci clamorós, com a rebuig, en les xarxes d'eixos partits, cap comentari positiu.... 4 dies després, només cal comprovar-ho. Imaginem si les haguérem perdudes... Rius i rius de tinta de critica!!!  Però és un benefici, i no s'ha informat, s'ha amagat.

Dues banderes blaves i un sender blau... en definitiva, Tavernes ho ha aconseguit  i no és cap bulo i si una bona notícia, un benefici  per a les nostres platges però també per al nostre comerç, per al nostre sector hostaler, per al nostre sector de lloguer d’habitatges... En resum, positiu per a l’economia de la nostra ciutat.  Per molt que es vulga amagar.