L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 7 de maig del 2022

Tavernes comptarà pròximament amb 24 hores de servei d'ambulància


El Centre de Salut de Tavernes recuperarà pròximament el servei de Suport Vital Bàsic (SVB) durant les 24 hores del dia. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja ha iniciat el procés de licitació del nou servei de transport sanitari terrestre, l'urgent i el no urgent, amb el qual s’ampliarà l’horari del servei de transport mèdic a la localitat vallera. La presentació d’ofertes a la licitació estarà oberta fins al 2 de juny, i una vegada s’adjudique el contracte, el servei d’ambulància estarà disponible a Tavernes durant tot el dia. 

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, de Compromís,  ha assenyalat “que és una notícia molt bona, ja que este servei bàsic necessitava ser ampliat per a oferir a la ciutadania una millor i més ràpida atenció sanitària les 24 hores del dia. Així ho vam transmetre a Salut Pública en múltiples ocasions i reunions, i ens alegra que s’hagen atés les nostres peticions”.

Reunió el passat febrer a la Conselleria de Sanitat
  
 
Tal com vam publicar a principis de febrer, la regidora de Sanitat, Mònica Palomares, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ambdues de Compromís, es van reunir  amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, i la subdirectora general de Planificació i Organització Sanitària, Cristina Ruiz, de les quals van aconseguir el compromís a prestar la seua col·laboració per tal d'ampliar els dos serveis bàsics, el consultori de la platja i l'ambulància SVB.
 
En la reunió les dues representants de la Conselleria de Sanitat escoltaren les demandes del consistori, principalment les referides a l'ampliació del servei d'ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) en el municipi, que ara comença a ser efectiu amb aquesta licitació.
 
Elaboració pròpia i de la nota del Gabinet de Premsa 07/05/2022 17:07
.