L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 10 de maig del 2022

L'Ajuntament asfalta els camins La Torre, Garbí, Portitxol i els camins del Vedat


L'Ajuntament, a iniciativa de la Regidoria d'Agricultura, ha reiniciat els treballs d'asfaltatge dels camins després d'un període d'espera pels temporals patits els darrers mesos. Les obres d'asfaltatge afecten els camins La Torre, Garbí, Portitxol i camins 1r, 2n i 3r del Vedat i cal recordar que fa un temps, abans dels temporals, vam informar de l'inici amb la col·locació de baranes en els punts on els camins travessen rius o séquies, tal com es pot vore en les fotografies davall. 
 
 
 

Aquests camins, com en el se moment va expressar el regidor d'Agricultura, Emili Enguix, de Compromís són molts usats pels nostres agricultors i l'Ajuntament ha adjudicat a l'empresa PAVASAL SA l'asfaltatge d'aquests camins rurals del terme per un valor total de 223.852 euros. Amb aquestes obres els camins  milloraran també els  seus paviments, vorades i desaigües.

 

Es precisament i pel seu ús continuat que calien d'una reparació i millora, així com les afeccions negatives de les inclemències meteorològiques i pluges torrencials que han provocat llur degradació. Tot i que l'Ajuntament procedia reparacions puntuals, ara es procedirà a una nova pavimentació general, amb la col·locació de baranes en els punts on aquests camins creuen rius, barrancs i sequies, bé siga de noves on no hi ha, bé  millorant les que es troben en mal estat.

Elaboració pròpia amb les dades de les obres incloses en la licitació PCSP