L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 14 de maig del 2022

Sisena edició de la Marxa BTT ALÉ de la falla Cambro per al diumenge, dia 22


 
La falla Cambro de Tavernes organitza la sisena edició de la Marxa BTT ALE Cambro després de dos anys sense disputar-se per la pandèmia del coronavirus. La prova torna amb diverses novetats el pròxim 22 de maig, diumenge, a partir de les 9 del matí després d'una entrega  de dorsals programada a les 7.30.

L'eixida i arribada serà en el pavelló multiusos i, com en l'última ocasió que es va celebrar, la marxa de bicicletes de muntanya és puntuable per al Circuit BTT la Ribera, del qual forma part.

La carrera recorrerà un circuit de 36 quilòmetres pels paratges naturals més espectaculars del terme municipal de Tavernes i comptarà amb un desnivell de més de 800 metres. Les inscripcions per a participar en la prova estan obertes en la pàgina web de CronoK30, al preu de 15.5 euros per a federats i de 18,5 per a no federats. A més hi ha una altra modalitat que ascendeix a 18,5 i 21,5 respectivament i que inclou la participació en un sorteig.

Com a novetat d'aquesta edició caba indicar la participació per primera vegada de bicicletes elèctriques (e-bikes), la inscripció de la qual és al mateix preu però hauran de respectar una sèrie de normes, com, per exemple, no poder situar-se entre els deu primers.

Hi haurà premi per a l'equip més nombrós i el guanyador i la guanyadora rebran com a obsequi, a més del trofeu, un equipament de la marca ALE, que com a novetat passa a ser patrocinadora de la prova.
 
El president, Vicent Almiñana, ha afirmat que està molt satisfet de que els amants del ciclisme de muntanya tornen a Tavernes i ho facen de la mà d'aquesta marxa BTT. A més, assegura que suposa una responsabilitat assumida a gust perquè tot isca a la perfecció  i deixar ben alt el nom de Tavernes. .

 La prova compta també amb el suport de l'Ajuntament de Tavernes.

Extracte del pdf anunciador de la prova