L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de maig del 2022

La "Festa Final de la LLiga" del C.B. Tavernes es va celebrar dissabte passat després de dos anys paralitzada per la pandèmia



El passat dissabte va tindre lloc en el pavelló "Carlos Pellicer" la "Festa Final de la Lliga Tavernes" que reprenia l'activitat després de  dos anys de paralització per la pandèmia covid-19.
 
 

 
El Club de Bàsquet Tavernes  ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament a l'hora de celebrar una activitat que va reunir a 15 clubs arribats de distintes localitats del País Valencià per celebrar al pavelló municipal la gran festa del bàsquet dels equips de les categories pre-benjamí, benjamí i aleví.
 
Els 15 Clubs són participants de la Lliga Regular, i l'encontre valler va reunir més de 400 jugadors/res, mentre es calcula que sobre les 1500 persones es van reunir durant tot el mati, entre pares i mares, familiars i afeccionats a l'esport de la cistella. 
 
Tot un èxit d'organització. L'enhorabona al Club de Bàsquet Tavernes.