L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de maig del 2022

Dissabte, 21 de maig, se celebra la XXIV Volta Cicloturística a la Valldigna

  

L’Ajuntament de Tavernes amb la col·laboració de Creu Roja Tavernes, Protecció Civil Tavernes, Grup Escolta Valldigna, A.E. L’Ombria, Júniors Tavernes i els ajuntaments de Simat i Benifairó, organitza una nova edició de la Volta Cicloturística a la Valldigna el dissabte 21 de maig.

L’objectiu de l’activitat és promoure l’activitat física en l’entorn natural i fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible. Les inscripcions es faran a les 9.30 hores a la plaça Major de Tavernes, des d’on tindrà lloc l’eixida a les 10 hores. Com en anys anteriors, els participants després de fer una volta per la ciutat van seguir  fins a Simat (esmorzar i descansar) després ja de tornada es visitarà Benifairó i finalment, es tornarà al voltant de les 13 hores al pavelló cobert Carlos Pellicer, on es donarà per acabada l’activitat.

 


Una imatge de l'eixida de la Volta Cicloturística abans de la pandèmia.Confiem tinga ara igual èxit

L’activitat serveix conscienciar grans i menuts de la utilització de la bicicleta i de forma quotidiana com a un mitjà de transport barat i no contaminant, a més de gaudir dels paratges naturals de la Valldigna. Aquesta és una
activitat que va destinada a tota la família, i els xiquets i xiquetes menors de 9 anys han d’anar acompanyats per un adult.

 

Cal recordar que els i les participants rebran una samarreta i hauran de vestir roba adequada per a la pràctica esportiva. A més, han de fer servir el casc, un element molt important perquè l’activitat es puga dur a terme amb seguretat.

 

A partir de la nota del Gabinet de Premsa Municipal   18/05/2022 14:50