L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de maig del 2022

L’Ajuntament efectuarà un estudi per potenciar les parades i executar inversions que dinamitzen el Mercat Municipal



L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat un estudi comercial sobre el Mercat Municipal amb l’objectiu de potenciar les parades i determinar les futures inversions i accions per a dinamitzar el mercat. L’estudi el durà a terme una empresa especialitzada en valoració de mercats i s’analitzarà l’oferta i la demanda del mercat, la capacitat, la infraestructura, les debilitats i oportunitats, etc
 
La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, de Compromís destaca que “amb l’estudi obtindrem un full de ruta específic per a potenciar encara més el meravellós Mercat Municipal que tenim. Invertir en la millora i desenvolupament del mercat és fonamental per a teixir un comerç local atractiu, dinamitzat i potent”. 

L’objectiu de l’estudi impulsat per la Regidoria de Comerç Local es centra en dos punts bàsics: per una part, conéixer les accions adequades per a innovar en l’oferta del mercat i, per una altra, definir les inversions necessàries per a millorar l’experiència de compra".
 
 Unes inversions que es duran en cap en col·laboració amb la regidoria de Serveis Públics, la responsable de la qual, Noèlia Alberola, de Compromís assenyala que “treballem conjuntament per a millorar la qualitat i el servei diari del mercat. L’estudi ajudarà a ampliar actuacions estructurals que ja hem executat com el canvi integral de la il·luminació o la claraboia de la coberta i l’adequació de la façana”.
 
Durant els mesos de mesos de maig i juny  es faran una sèrie d’enquestes i preguntes als mercaders, així com a clients i també a veïns no habituals per tal de recollir les seues opinions i valoracions sobre diferents aspectes del mercat.

L’estudi plantejarà un diagnòstic comercial amb actuacions de reforma i implantació de noves activitats, es determinaran noves inversions per a millorar la infraestructura i es crearan ferramentes per a incrementar el consum i atractiu del Mercat Municipal, amb una estratègia participativa d’accions consensuades.

Segons el Gabinet de Premsa i Comunicació 03/05/2022 14:51








 

 
 
 
 
 
 
 
.