L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de maig del 2022

Tavernes habilita dues parades d'autobús per a millora del servei, comoditat dels usuaris i foment del transport públic



L'Ajuntament de Tavernes, dins les seues competències, millora el servei d'autobús de la platja amb dues noves parades per a ús dels usuaris a fi de facilitar el trasllat entre el poble,  la platja i l'estació del tren segons els casos. Les noves parades estan ubicades al carrer Joan de Joanes i al camí Marenys, al costat de la Residència Solimar.

 

 L'Ajuntament vol oferir millor servei als ciutadans dins de la seua competència, com seria habilitar i millorar el lloc de les parades. Cal recordar que l'Ajuntament no és responsable ni competent en el servei d'autobús, una competència de la Generalitat  i responsable última de la licitació i condicions de la línia de transport. Al respecte cal recordar, com es va dir en el darrer ple, que la Generalitat licitarà en breu les condicions de la línia d'autobús, que es confia millore la condicions actuals.

Amb aquestes noves parades  es millora la prestació dels serveis d’autobús i també la comoditat dels usuaris, cosa que afavorirà l’ús del transport públic. 

Elaboració pròpia