L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 9 de maig del 2022

La vallera Meritxell Carrascosa Campos es proclama a Gandia campiona autonòmica infantil de patinatge "només dansa"

 

La patinadora vallera Meritxell Carrascosa Campos (en el centre de la imatge)  s'ha proclamat Campiona Autonòmica Infantil Només Dansa celebrat al Pavelló Municipal de Gandia el dissabte i diumenge d'aquest cap de setmana. La patinadora vallera, que està englobada dins del Club de Patinatge de Castelló de la Ribera,  representarà el País Valencià en el campionat d'Espanya que se celebrarà també a Gandia els pròxims 18 i 19 de juny.

 

 

Les patinadores que competien a Gandia havien d'oferir tres danses ( 2 en dissabte i 1 en diumenge) que sumaven les puntuacions per establir la classificació final. Meritxell en la jornada de Tavernes es va classificar ja provisionalment primera amb la dansa d'un tango i un blues, un lloc que va consolidar diumenge per a proclamar-se campiona autonòmica amb la interpretació de la cançó "Unstoppable" de la cantant Sia. 

 

 

 

En la mateixa categoria actuaven també les valleres  Daniela Rodrigo Bordes i Mila  Milkova Ivanova, que es classificaren en una elogiable 5a i 8a posició, respectivament. La fotografia superior ens mostra totes les participants del club on s'integren les tres valleres i Meritxell amb la seua entrenadora.

La nostra enhorabona i esperem i desitgem continuen els èxits d'aquesta joves patinadores.

 Us oferim tot seguit les tres intervencions de la campiona Meritxell en el campionat.