L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de maig del 2022

La Policia Local un any més imparteix cursos d’educació viària als centres educatius del municipi



La Policia Local de Tavernes ha dut a terme diverses xarrades i sessions teòriques d’educació viària en els sis centres escolars del municipi, així com en l’IES Valldigna i l’IES Jaume II el Just. Aquestes sessions d'educació viària completen i continuen les campanyes realitzades pels agents en anys anteriors.

Les sessions han estat aprofitades pels agents de policia per mostrar als alumnes la importància de conéixer aspectes essencials de la via pública com els senyals de trànsit, els passos de vianants, semàfors, rotondes i vehicles diversos.

 

 Al llarg del mes de juny, es durà a terme la part pràctica mitjançant un circuit de seguretat viària preparat per a l’ocasió. A més, tindran lloc xarrades als i les alumnes de 1r d’ESO sobre assetjament escolar, conegut també com a bullying.

L’objectiu d’estes formacions és sensibilitzar sobre la importància de la seguretat en la via pública, des de les perspectives dels vianants i dels conductors, a l’alumnat dels diferents centres.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, ha assenyalat que “els cursos són molt efectius entre el jovent, ja que coneixen la importància de respectar les normes de seguretat gràcies al treball dels agents de policia, que fan del municipi un lloc més cívic i segur per a totes i tots”.

Segons la nota del Gabinet de Premsa 25/05/2022 15:47