L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de maig del 2022

L'Ajuntament elimina les pedres caigudes dins del mur de defensa


L'Ajuntament de Tavernes està actuant per traure del mur de defensa de la ciutat les roques que es desprengueren fa uns dies des del paratge de la Fonteta la Mina. Tal com es pot vore en la part de la dreta, algunes de les roques són de bastant grandària, però es precipitaren dins del mur sense causar cap dany.

Precisament, la grandària d'algunes roques ha obligat a la brigada municipal a usar maquinària pesant, i traure les roques amb una pala, moment que es reprodueix en la part esquerra de la fotografia.