L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 13 de maig del 2022

La Diputació augmentarà el Fons de Cooperació Municipal i beneficia les poblaciones de la Valldigna

 

La Diputació de València incrementarà enguany la seua aportació al Fons de Cooperació Municipal als municipis, entre ells els de la Valldigna. Així Tavernes vora incrementada l'ajuda inicial en 143.861euros, Simat en 73.580 euros, Benifairó en 49.323 euros i Barx en 47.743 euros euros.

La quantitat que concedirà ara a les poblacions, farà arribar a un total de 80 milions les ayudes:  ha ingressat ja 40 milions als ajuntaments de la província; repartirà 20 milions més en els pròxims dies, després de la seua aprovació en la Comissió d'Hisenda i en el ple de la setmana vinent; i completarà la seua assignació al programa conjunt amb la Generalitat amb un últim lliurament de 20 milions, que arribarà als municipis valencians abans d'estiu.

Així la Diputació quadruplica els 20,6 milions d'euros que va començar aportant al Fons de Cooperació en 2017, any en què es va crear l’eina de finançament municipal que permet als consistoris destinar les ajudes tant a inversió com a despesa corrent.

El segon repartiment del Fons de Cooperació 2022 de la Diputació ha volgut compensar als municipis d'entre 3.000 i 10.000 habitants, que habitualment queden fora dels criteris correctors al no ser del tot xicotets, cas de pobles amb menys població i recursos als quals la institució considera prioritaris, ni arribar a disposar dels ingressos que tenen localitats amb major nombre d'habitants. En el cas de la Valldigna estaria Simat. on

Segons el web de la Diputació