L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 30 de maig del 2022

El Taller d'Ocupacio "Millorem Tavernes IV" efectua diverses obres en la Casa de la Cultura

 

L’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’ocupació Millorem IV ha començat a realitzar diversos treballs per millorar la Casa de la Cultura.

En concret les obres serveixen per a millorar els dos accessos d'emergència, llevar el pladur trencat, fer un tabics de rajola als laterals de les entrades de servei. Després es procedira a pintar l'obra realitzada.

 

 

Aquesta actuació s'emmarca dins del pla d'actuació en edificis emblemàtics de la ciutat, com fa un dies publicàvem que s'estava actuant en l'Escola de Música Mestre Arnau, seguint els objectius per als quals està creat el Taller d'Ocupació: actuar en la millora de la ciutat per mitjà de la realització d'obres o serveis d'interés general en edificis o paratges de Tavernes, potenciar-ne la seua conservació i millora, i la seua posada en valor, cosa que sempre beneficia l'aspecte del nostre municipi. 

 

Elaboració pròpia i segons el web del taller. Fotografies del web