L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 1 de maig del 2022

Les seleccions valencianes sub14 i sub16 són les grans triomfadores del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques




Les seleccions valencianes de categories sub-14 i sub16 s'han proclamats com a primer classificats en el torneig triangular que ha enfrontat les seleccions valenciana, navarresa i riojana, dins del grup D del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques masculines que s'ha disputat aquest cap de setmana a Tavernes.

Les dues seleccions han guanyat en els dos partits disputats i en el cas de la sub-14 per resultats contundents í demostrant una gran superioritat sobre els rivals. Els partits del combinat sub-16 han estat més disputats però al final s'imposava la major qualitat futbolística dels valencians.

 

  

 

Els partits han comptat amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Sergi Gonzàlez, que  junt a altres regidors de Tavernes ha acompanyat els directius i responsables de la Federació Valenciana, entre ells el president Salvador Gomar, com de les demés federacions i directius de la UE Tavernes. Cal assenyalar avui la bona presència del públic els dies del campionat, també afavorida pel bon oratge. 

L'alcalde saluda al president de la Federació Valenciana

Avui diumenge s'han disputat dos partits. El primer ha enfrontat les seleccions sub-14 i el resultat final ha estat Selecció Valenciana 11 La Rioja 0. Els gols han estat marcats per  Igor (5), Traoré (2), Jaume Durà, Albert Constantine, Unai Tirado i Rayane. Sobren comentaris per a un partit dominat de cap a cap pels valencians.

 


El segon partit ha tingut com a resultat Selecció Valenciana 2 La Rioja 0, amb gols del combinat valencià marcats per  Iván Oliva (en la pròpia porteria) i Oriol.

Cal indicar que aquest segon partit ha estat molt disputat i als valencians els ha costat un poc més imposar-se, però en un  minut s'han marcat els dos gols i a partir d'aleshores s'ha refredat el partit just abans d'arribar al descans. En la segona part  el major ofici dels valencians s'ha imposat i han sabut aguantar el resultat i defensar-se dels embats riojans que sempre han intentat marcar per entrar dins del partit.

 Elaboració pròpia