L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 19 de maig del 2022

Tavernes usarà drons per a lluitar contra les plagues d'insectes, majorment els mosquits.

 

L'Ajuntament de Tavernes vol introduir un nou concepte de lluita contra els mosquits i plagues afins mitjançant la tècnica pionera de fumigació amb drons. La lluita contra les plagues, en concret i principal contra els insectes de totes les especies i en especials els mosquits, s'iniciar en breu a través de la fumigació mitjançant drons.

L'Ajuntament té previst, d'acord amb els mapes publicats, realitzar els tractaments amb drons  en zones humides concretes, principal als costats de zones urbanes, cas del tram del riu Vaca al seu pas pel nucli urbà de Tavernes i en la platja zona de la Séquia Mare i vorera perimetral de la platja de Tavernes.


La fumigació contra les plagues que causes molèsties a la població humana, principalment els mosquits, està tenint molt bona acceptació pel bon resultat que està donant en aquelles localitats que han iniciat la seua aplicació, a les quals vol sumar-se Tavernes .

L'ús del dron permet una fumigació en zones de difícil accés, i suposa superar alguns entrebancs que es poden tindre amb la fumigació terrestre, amb la qual cosa s'aporta una major efectivitat en el treball a més de permetre cobrir una gran extensió de terreny en poc de temps.

 En ser una fumigació molt localitzada, ajuda a protegir millor la salut de les persones tenint també en compte que l'ús del material fitosanitari és menor i també el risc tocològic, tant per als operaris com a nuclis humans pròxims, amb la qual cosa tot són beneficis per a la població i per al medi ambient. 

Elaboració pròpia