L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 27 de maig del 2022

Dinamització del comerç local a través de la campanya "𝐉𝐮𝐧𝐭𝐬, 𝐠𝐮𝐚𝐧𝐲𝐞𝐦 𝐭𝐨𝐭𝐬"’ torna amb 50.000 euros en xecs per a dinamitzar el comerç local.


L’Ajuntament de Tavernes i l’Associació de Comerciants posan de nou en marxa la campanya "Junts, guanyem tots", amb la posada en circulació de 2.000 xecs per valor de 25 euros que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a esta nova iniciativa de dinamització del comerç local.

Els  veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys pagaran 25 euros i rebran el doble, dos xecs per valor de 50 euros, d'un total de 50.000 euros en xecs entre els establiments de Tavernes. Això es possible perquè fet l’Ajuntament ha augmentat l'aportació al 50%. La campanya donarà inici el 6 de juny i els xecs es podran usar fins al 31 de juliol.

A la present campanya es poden adherir els petits establiments i tendes d’alimentació, i es diferenciarà entre xecs d’articles i xecs d’alimentació. Així, la quantitat final de xecs d’alimentació posats a la venda estarà d'acord amb el nombre de comerços d’alimentació que hi participen. Els comerços del sector serveis (farmàcies, perruqueries, clíniques estètiques, etc.) hauran de comptar amb l’epígraf IAE de venda de productes per a poder participar en la campanya. 
 
Els comerços interessats a participar i que complisquen els requisits establits en les bases reguladores de la campanya, han d’emplenar el següent formulari d’inscripció (http://ow.ly/Zc6130skzSR) fins al 3 de juny. 
 
La ciutadania podrà adquirir els xecs presencialment els dies 6, 7 i 8 de juny en la Casa de la Cultura, en horari de 9 a 11 hores i de 18.30 a 20.30 hores. Caldrà presentar el DNI, ja que cada xec estarà personalitzat i, a fi d’arribar al major nombre de beneficiaris possible, s’estableix l’adquisició màxima d’un xec per persona, és a dir, un màxim de 50 euros en xecs (un cost de 25 euros). Es podrà comprar en representació de màxim 1 persona presentant l’autorització de representació signada. 
 
El consistori ha destinat 30.000 euros per a repetir aquesta campanya mitjançant un conveni extraordinari signat amb l’Associació de Comerciants de Tavernes, dels quals, 25.000 euros són per a cobrir la meitat del valor dels xecs i la resta per a pagar costos de gestió i promoció. 
 
L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han destacat que “l’Ajuntament aposta fort per aquesta campanya que el passat any va donar molt bons resultats. Per això, enguany hem augmentat l’import del conveni a fi que el comerç local incremente encara més el flux de vendes i els xecs arriben a més veïns i veïnes”.