L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de maig del 2022

Tavernes destinarà 93.724 euros en millorar la intersecció del Polígon El Pla amb la comarcal CV-50

 

 
 
L’Ajuntament de Tavernes rebrà enguany una subvenció de 93.724 euros dins de la convocatòria d’ajudes que impulsa l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) en el 2022 per tal de millorar i modernitzar les àrees industrials dels municipis valencians.

El regidor de Foment i d'Urbanisme, Josep Llàcer, ha explicat que aquesta ajuda es destina a finalitzar  les obres de modernització del Polígon el Pla, del qual es va executar una primera fase l'any passat i es va deixar pendent la part de millora de la travessera del polígon amb la comarcal CV-50. Aquest part que afecta el borde amb la carretera es confia en poder executar enguany una vegada obtingut el permís de la Direcció General de Carreteres.
 
Tot plegat, la millora general del Polígon el Pla beneficia un total de 118.000 m2, una part de la qual ja està executada, amb el canvi complet de l’enllumenat públic per a incrementar l’eficiència energètica i el rendiment lumínic, en substituir les lluminàries antigues per nous fanals amb tecnologia LED. També hi ha la millora de l’accessibilitat i la mobilitat amb l’ampliació dels vials i de la zona d’aparcament, la implantació d’hidrants contra incendis i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical. Per últim, la inversió servirà per a millorar l’aspecte visual del polígon, tant de l’entorn vegetal com de les mateixes indústries del polígon.

Josep Llàcer ha manifestat que “l’Ajuntament té el ferm compromís de seguir potenciant la indústria de Tavernes amb la millora dels serveis i les dotacions de les àrees industrials, per facilitar també l’arribada de noves empreses. Esta inversió suposa una modernització molt necessària en el polígon El Pla".


Elaboració pròpia