L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de maig del 2022

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, visita el Braç Treballador

 

El secretari autonòmic d'Ocupació i director general de LABORA, Enric Nomdedéu, ha visitat el mural feminista i reivindicatiu en relació al 8-M que es troba pintat en el pati del Braç Treballador. La preciosa pintura va ser obra del muralista Toni Espinar, qui va comptar amb la inestimable col·laboració de totes les i els alumnes dels dos tallers d'ocupació que estan en marxa a Tavernes actualment, Et Formem Espais en Verd III i Millorem l'entorn de Tavernes IV.

 

Enric Nomdedéu ha estat acompanyat en la seua visita per l'alcalde de Tavernes, Sergi González, així com per i el regidor d’Agricultura, Emili Enguix, de Compromís. També han estat presents les alumnes i el professorat dels tallers d'ocupació i tècnics dels departaments d'Igualtat, Foment Local i Serveis Socials.

 



 

 

El secretari autonòmic ha felicitat les alumnes per bolcar-se en este projecte de reivindicació del paper de les dones treballadores en la societat i per tot el treball que estan fent per millorar Tavernes mentre es formen en les diferents especialitats dels tallers d’ocupació.

 

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, han destacat la “implicació de cadascuna de les alumnes en este projecte transversal, amb el qual han conegut la història de grans dones empoderades i pioneres en els seus camps professionals”.

 

 

 

El mural és un homenatge a dones referents en la història com Mavi Mestre, Clara Campoamor, Simone de Beauvoir, les germanes Mirabal, Empar Navarro i Giner, Mary Winston Jackson, Matilde Salvador, Anna Lluch i la vallera Joaquina Mifsud, primera dona en estudiar una carrera de Ciències. I també a les grans escriptores valencianes Carme Miquel, Isabel-Clara Simó, Gemma Pasqual, Carmelina Sánchez-Cutillas i Beatriu Civera.

 

Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació  18/05/2022 20:21