L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 29 de maig del 2022

La Banda Simfònica ofereix el "2 concert de Primavera" com a preparació del World Music Contest of Kerkrade

 

La Banda Simfònica de la Sium va oferir ahir per la vesprada el "Segon concert de Primavera" amb un programa que es va interpretar tot seguit i que el repertori amb el qual participara el pròxim més de juliol en el World Music Contest of Kerkrade (Països Baixos), un certament que està considerat entre els més prestigiosos de bandes, al costat del que se celebra a València. La nostra banda està inclosa dins de la Secció 1ª, l l'actuació és prevista per al diumenge, dia 17 de juliol, a les 18’20 hores.

 

Ahir la banda ens va oferir com a programa "Musical Apolo" d'Amando Blanquer; "Hipòtesi per a ànimes paral·leles" de Teo Aparicio.Barberan i que va comptar com a solistes amb Àngela Palomares a la flauta i Carles Gregori a la marimba, "Resplendor crepuscular" d'Alexander Kosmicki i "Simfonia nº 15" de Henks Badigns, sota la direcció del mestre Carles Sancho.

 

Auditori ple i molts aplaudiments a les interpretacions de la banda. El públic assistent va eixir satisfet i reconeixent la gran tasca que estan portant a terme la banda per a anar a Kerkrade.

Elaboració pròpia