L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dijous, 26 de maig del 2022

El taller d'ocupació "Et formem Espais en Verd III" finalitza la formació amb actuacions al ullals i torre de guaita

 

L'alumnat del taller d'ocupació "Et Formem Espais en Verd III" ha finalitzat la seua etapa formativa amb un magnific treball en l'Ullal Gran, Ullal de les Penyetes i la Torre de Guaita.

Les especialitats de jardineria i obra han treballat conjuntament per a millorar i dinamitzar la Ruta dels Sentits i els ullals amb el condicionament del terreny per fer-lo accessible, la instal·lació de nova cartelleria i cordó guia, recuperació de l'hort, a més d'altres millores generals. 

 

 

A l'entorn de la Torre de Guaita han condicionat el viver i l'hivernacle i han treballat la construcció de murs i pilars en rajola i pedra seca.

 

 


 

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, i la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, han visitat i comprovat de primera mà les millores en els espais naturals i han felicitat l'alumnat i el professorat del taller pel gran treball fet durant este any i mig, que ha durat el taller.