L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 de maig del 2022

Divendres passat es va clausurar l'Escola d'Ocupació "Et formem Espais en Verd III"

 


 
Divendres passar i a la Casa de la Cultura va tindre lloc la clausura de l'escola d'ocupació "Et formem -Espais en verd III" amb l'entrega de diplomes als alumnes participants en la segona etapa que ha durat 18 mesos. El taller ha format un total de 20 alumnes en les dues especialitats de jardineria i obra pública.
 
La regidoria de Foment de l'Ajuntament de Tavernes, dirigida pel regidor de Compromís, Josep Llácer va aconseguir en el seu dia  una subvenció de 482.716,80 euros del programa "Labora", del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb l'objectiu de dur a terme l’escola taller "Et Formem Espais en Verd III" que ara conclou.
 
Els programes d'ocupació que du a cap l'Ajuntament a través de la regidoria de Foment milloren l’ocupabilitat de molts veïns de la població que, quan finalitzen aquesta escola-taller, aconsegueixen un treball. L'alumnat de les dues especialitats, a través de les classes teòriques i de la formació pràctica que reben, milloren la seua formació i experiència professional, la qual cosa els ajuda a integrar-se en el món laboral. 
 
 
Els alumnes de "Et formem Espais en verd III" ens van felicitar el Nadal amb aquest original arbre
 
 
2  milions en el 2021 i enguany, per ara, 724.000 euros en subvencions
 
Tavernes, a través de la regidoria de Foment, ha aposta fermament per aquesta dinàmica de formació integral, i com a mostra, només cal recordar que  el passat 2021 un total de 187 veïns i veïnes sense treball hi participaren gràcies a les subvencions dels programes d’ocupació LABORA i del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Foment de Tavernes va gestionar la sol·licitud i aconseguir en el 2021 un total de 1.888.009,66 euros en subvencions a les quals cal sumar 110.060,14 euros aportades per les arques municipals per ampliar contractacions i assumir despeses. En total, pràcticament 2 milions d'euros en 2021 destinats a programes d'ocupació. 
 
EMPUJU I ECOVID 2022
 
Cal dir que enguany, 2022, es desenvolupa el taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes IV" amb una implicació de 36 persones desocupades durant un any, possibilitat per la subvenció de 724.075,20 euros per part de LABORA. Igualment es du a cap els programes d’ocupació EMPUJU i ECOVID de LABORA, amb contracte per a 21 persones titulades que es trobaven a l’atur i que treballaran a jornada completa durant un any oferint suport en diferents departaments de l’Ajuntament.
 
 
Elaboració pròpia. Les dades oferides són les publicades en anteriors notícies.