L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 de maig del 2022

Primers Premis Diversitat a Tavernes


Tavernes prepara la primera edició dels Premis Diversitat, un concurs de talents al voltant d’una temàtica principal, els valors de la diversitat i el respecte. Els premis se celebraran el pròxim divendres 1 de juliol en la Casa de la Cultura organitzats per les regidories de Diversitat, de Cultura i de Joventut i el col·lectiu CLGS de la Safor, previ a la festa del Dia de l’Orgull, del 2 de juliol a la platja.

 

L’objectiu del concurs es centra en promoure la diversitat, la inclusió i el respecte en la societat a través del talent artístic dels i les participants de totes les edats. Les inscripcions estan obertes fins al  31 de maig en un formulari que trobareu al perfil d’Instagram @premisdiversitattavernes. A més, cal enviar un vídeo individual o grupal (o l’enllaç este si està penjat a xarxes socials) al correu premisdiversitat@gmail.com. El vídeo tindrà una duració màxima de 2 minuts i pot ser de quatre temàtiques diferents: cant, ball, arts escèniques i entreteniment.

 

El jurat del concurs avaluarà abans del 15 de juny els treballs presentats segons la creativitat, innovació i originalitat del projecte, així com la qualitat del contingut, la presentació i les tècniques utilitzades per a la seua creació i el missatge i els valors de diversitat que s'hi transmeten. Després de la selecció, es nomenarà els guanyadors o guanyadores en la gala final dels Premis Diversitat, presentada per Liz Dust.

 

Els premis són 400€ (primer lloc), 250€ (segon lloc) i 150€ (tercer lloc). A més, l’artista vencedor representarà la seua actuació en la Festa de l’Orgull 2022 de Tavernes.

 

Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació  04/05/2022 16:12