L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dijous, 19 de maig del 2022

Setmana de la llengua: Avui a les 20'30 conferència de Ferran Suay "I si parlem (més) en valencià?"

Avui dijous a les 20'30 hores la Casa de la Cultura acull la conferència de Ferran Suay "I si parlem (més) en valencià?" organitzada per la Regidoria de Promoció Lingüística dins dels actes programats en la "Setmana de la Llengua" que es desenvoluparan fins el dissabte, 21 de maig.

 Ferran Suay i Lerma (València, 1959) Des de 1990 és professor de Psicobiologia a la Universitat de València i du a cap una investigació sobre les respostes dels humans a diversos tipus de situacions estressants, cas de competicions esportives, o parlar en públic o expressar-se en una llengua minoritzada com és el valencià. És membre de l'Institut de Política Lingüística d'Acció Cultural del País Valencià, un dels fundadors de la Societat Valenciana de Psicologia, i president de Tallers per la Llengua. 

 

 

- Divendres 20 de maig. A les 21 hores al Passeig del País Valencià s'hi celebrarà la "Festellés", lectura poètica amb la participació de La Meua Pau i l'actuació musical del grup Batecs. Sopar d'entrepà i entrega dels premis del concurs de TikTok.

- Dissabte 21 de maig. A les 20 hores al Passeig del País Valencià hi ha programada l'actuació de la monologuista Càrol Tomàs amb l'espectacle "Per l'humor de 10".